• Телефон: +389 32 397 167

Алмонт

Челик и браварски работи

Sample image

 

Оваа услуга опфаќа комплетна понуда на производство и монтажа на сите видови челични конструкции за комерцијални и  индивидуални стамбени објекти. Во АЛМОНТ ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања. Челикот нуди бројни предности како што се пониската цена,  отпорноста од пожар, брзо дизајнирање и инсталација. Челикот е матерјал со висок квалитет и нуди можност за одличен естетски изглед, ниски трошоци за одржување поевтин од било кој друг матерјал за градба и одржлив на температурни ефекти.

Повеќе

ПВЦ и алуминиумска столарија

Sample image

 


Прозорците и вратите се првиот дел од мебелот кои влегуваат во нашиот дом, првиот избор на стил и истовремено ни го претставуваат начинот на живеење. Во АЛМОНТ ќе добиете комплетна понуда на PVC прозорци и врати од реномираните фирми SALAMANDER и PIMAPEN. За комплетна слика на Вашиот дом АЛМОНТ ви нуди украсни панели за влезни врати. Како доплнителна услуга на нашите клиенти и нудиме изработка на ролетни комарници,венецијан и вариолајт завеси. 


Повеќе