• Телефон: +389 32 397 167

Алмонт

Челик и браварски работи


Оваа услуга опфаќа комплетна понуда на производство и монтажа на сите видови челични конструкции за комерцијални и  индивидуални стамбени објекти. Во АЛМОНТ ќе добиете комплетна професионална услуга од професионалниот тим кои секогаш е подготвен да одговори на вашите барања. Челикот нуди бројни предности како што се пониската цена,  отпорноста од пожар, брзо дизајнирање и инсталација. Челикот е матерјал со висок квалитет и нуди можност за одличен естетски изглед, ниски трошоци за одржување поевтин од било кој друг матерјал за градба и одржлив на температурни ефекти.

Оваа услуга опфаќа комплетна понуда на производство и монтажа на:

- алуминиумски огради

 - огради од ковано железо

-настрешници од висококвалитетна поликарбонатна плоча во широк спектар на бои и текстури

- клупи

- рампи за лица со посебни потреби

- елементи за детски игралишта

- билборди

  • 1
  • 2
  • 3