• Телефон: +389 32 397 167

Алмонт

Покривачки работи

Оваа услуга ги опфаќа сите видови на покривачки, фасадерски и лимарки работи. АЛМОНТ врши врши покривање и фасадирање на:

-деловни објекти,

-производствени погони,

-магацински хали,

-капитални објекти (објекти од верска ,културна , образовна, здравствена и друг вид на дејност).

-индивидуални стамбени објекти

За изведба на ова услуга, АЛМОНТ ви нуди покривање со бакарен лим, покривање со прифилиран поцинкуван или пластифициран лим, покривање со готов сендвич-панел или сопствена изработка на сендвич-систем, изработка на фасаден лим, фасади од еталбонд.

Матерјалите кои се користат за овие изведби се произведени од висок квалитет што обезбедува висока звучна и топлинска изолација,отпорност на вода , механичка и хемиска отпорност,мала тежина,отпорност од ултравиолетово зрачење и пожар, брза монтажа и естетски изглед.

Услугата вклучува производство и монтажа на бараниот производ.

  • 11
  • 22