• Телефон: +389 32 397 167

Алмонт

Покривачки работи

Sample image

Оваа услуга ги опфаќа сите видови на покривачки, фасадерски и лимарки работи. АЛМОНТ врши врши покривање и фасадирање на:

-деловни објекти,

-производствени погони,

-магацински хали,

-капитални објекти (објекти од верска ,културна , образовна, здравствена и друг вид на дејност).

                                                                           -индивидуални стамбени објекти

Повеќе

Стакло

Sample image

 

Во погонот за стакло се врши изработка на единечно и термопан стакло по потребите на нашите клиентите. Истите се изработени од две стакла, разделени со херметички затворен простор што содржи воздух или изолирачки гас. Главна цел на пакетот е искористување на изолациските својства на просторот во воздух или гас за намалување на загубите на енегрија.